miercuri, 22 septembrie 2010

Cu MTB-ul in Piatra Craiului - 19 septembrie 2010

Daca tot nu pot sa merg sau sa catar din cauza unghiei buclucase m-am gandit sa ma dau macar cu bicla, asa ca am pus la cale cu Malina o tura cu bicla in Piatra Craiului. Pana la urma am ramas doar noi doi, asa ca am decis sa mergem chiar si asa la o tura mai scurta decat cea initiala d e 2 zile in jurul Pietrii Craiului.
Pana la urma ne decidem sa urcam prin Prapastii pana La Table si de acolo se urcam la unul din satele paralele cu cresta.
Plecare o stabilim la 6, dar evident ca nu resuim sa plecam din diverse motive, care tin mai ales de somn si ergonomia masinii, un Fiat Punto, in care am bagat 2 bicle cu rotile scoase.
Pe drum mi-e cam somn, dupa doar 2 ore jumate de somn, dar ajungem pe la 10 si ceva la Gura Raului, la intrarea in prapastii dinspre Zarnesti. Dupa ce ne chinuim un pic sa montam biclele pe la 11 o luam in sus prin prapastii.

miercuri, 8 septembrie 2010

Pauza lunga

Am fost cam lenes vara asta la scris si daca va intrebati ce am mai facut este simplu. Am apucat sa mai bag 2 ture faine, una prin muntii Rarau si una pe cresta Balaurului in Bucegi, si urma sa merg la Carpathian Adventure si  pe Matterhorn. N-am mai apucat din cauza unei unghii de la degetul mare al piciorului stang, aceasi care mi-a mai cazut de 2 ori. prima jena am simtit-o la coborarea din Rarau, ca in Bucegi la coborarea pe Cerb sa simt dureri mari la piciorul stang.
Apoi am avut turneu la handbal si daca pana atunci doar jumatate de unghie era neagra, la Cluj la turneu toata unghia s-a innegrit. Din cauza asta n-am mai fost nicaieri si acum o astept sa-mi cada.
Ghinion de nesansa :(