vineri, 17 mai 2013

Semimaraton Petrom - Alerg pentru o cauza umanitara

Duminica am doua premiere:
- alerg un concurs la o saptamana dupa un maraton (va fi interesant sa vedem cat de mult m-am recuperat, mai ales ca-mi si propun un timp foarte bun);
- alerg pentru o cauza umanitara

Au trecut cateva zile de la superbul maraton montan Ecomaraton Moeciu 2013, si intru deja in febra unei noi competitii, Semimaratonul Bucuresti - Petrom 2013, organizat de Asociatia Bucharest Running Club, care organizeaza si Maratonul International Bucuresti.

Impreuna cu colegii mei Daniel Osmanovici si Razvan Lupu de la Antena1 vom alerga pentru campania "Vreau sa ajut" a fundatiei Mereu Aproape, campanie care are ca scop ajutarea unor copii bolnavi, a caror parinti nu dispun de resursele financiare necesare pentru a le achita tratamentele costisitoare.
In ultimii ani fundatia Mereu Aproape a ajutat sute de copii bolnavi, dandu-le o sansa de care poate nu ar fi putut sa beneficieze altfel.

Vrem sa atragem atentia asupra acestei campanii minunate, asa incat si alti copii bolnavi sa beneficieze de sansa de a fi ajutati si pentru a strange mai multe fonduri pentru aceasta campanie.

Alergam pentru sanatate, alergam pentru copii!



Cateva cuvinte si despre concurs. Vor fi 21 de km pe asfalt, prin centrul Bucurestiului, pe caldura mare (iarasi) pe un traseu deja clasic, acelasi de la maratonul din 2012.

Dupa cum puteti vedea, traseul serpuieste prin centrul capitalei, asa ca va invit sa profitati de vremea superba si sa veniti sa ne incurajati. Vom aveam mare nevoie de suportul vostru, intrucat va fi foarte cald, iar caldura nu face casa buna cu alergarea de anduranta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu